Brisbane part 1! | En hälsoterapeuts vardag

En hälsoterapeuts vardag

Annons

Brisbane part 1!

Okej, så jag har redan nämnt hur mycket jag älskar denna stad och den har bara växt i mina ögon sen dess.
Har hunnit med allt och inget, sightseeing, shopping, gå vilse och fått så mycket skavsår!

20121023-203604.jpg

Yep, de har en strand mitt inne i stan. Där är det lätt att spendera tid, speciellt då det de senaste dagarna varit minst 30 grader och stekande sol, men jag klagar absolut inte! Jag älskar det :)

20121023-203829.jpg

Så fint!

20121023-204011.jpg

Det är alltid folk som åker jetskis in the river, ska jag ju göra minst en gång innan jag åker från Brisbane!

20121023-204106.jpg

Gick förbi ett café där de hade dessa söta tårtor, men man skulle aldrig kunna äta den, eller?

Sen jag kom till Brisbane har jag hunnit söka ett X antal jobb och hitta mitt favorithostel. Hade i förväg bokat två nätter på Brisbane backpacker resort men det var inte förrän söndag natt och jag kom dit på fredagen, så jag var i princip hemlös om jag inte hittade någon säng fredag och lördag, men som tur var hade YHA plats för mig! Så jag slapp bli hemlös.
Bilder härifrån kommer kanske imorgon då jag hunnit fota!
Men sen söndagen då, så hade jag ju de nätterna bokade och var tvungen att packa min väska och ge mig ut med den på ryggen i stekande solen. Det var SVETTIGT i tell you!
Men tillslut hittade vi och jag fick checka in! Stannade ju inte mer än två nätter där iallafall.
(Nu är jag tillbaka på YHA och kommer vara den kommande veckan, så är det någon som vill skypa så hojta till!) jag har gott om tid!
Men i receptionen på det hostelet låg iallafall en lapp om ett företag som behövde anställda a.s.a.p så idag (måndag) gick jag och en annan kille dit på ett informationsmöte och fick reda på att vi fick jobbet! Börjar 1 november och det känns riktigt bra!
Så vad är det för jobb undrar ni säkert?
Jag kommer jobba på ett företag som får i uppdrag av andra företag att fixa deras juldekorationer så mellan 6 pm och 6 am kommer vi jobba och slita (på natten!) så det kommer bli långa pass men bra med pengar, så det ska bli en riktigt kul erfarenhet!

Jaja, färdigbabblat för idag! Cheers

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats