Don't dream your life... | En hälsoterapeuts vardag

En hälsoterapeuts vardag

Annons

Don’t dream your life…

20130419-142019.jpg

Don’t dream your life, live your dream
Dröm inte om hur du vill leva ditt liv, lev din dröm!

Det var en text en lärare postade på Facebook och jag tog till mig den direkt, då var det någon gång i april för ungefär ett år sedan. Jag hade en vision att när jag tagit min examen skulle jag flytta hem och jobba några år för att spara ihop pengar till en resa till Australien.
Efter den meningen, under en BodyStep klass i Sunne bestämde jag mig.
Nää jag ska inte vänta ett par år för då kommer det aldrig bli av, jag flyttar hem & jobbar ett par månader sen åker jag i höst.
Tankarna som snurrade i huvudet under cykelturen påväg hem från gymmet den onsdagen i maj.
“Jag vill ju fira min födelsedag i september innan jag åker, vilket ger mig 4 månader och spara pengar så det borde bli bra”
Tack vare Ellinor fick jag reda på ett företag som heter work&travel som arrangerade resor till Australien&Nya Zeeland.
Jag skickade ett mail till dem att jag var sugen på att åka och hittade ett kalasbra datum, 25 september beger jag mig iväg!
Jag bestämde mig för att passa på att åka till nya Zeeland medans jag ändå är på andra sidan jorden.
Det var mycket planering men jag hade ändå bestämt mig för att göra det jag drömde om, istället för att bara drömma om allt jag ville göra medans åren gick hemma.

Det här blev ett lite virrigt inlägg men jag vill bara påpeka att det är ingen idé och vänta med saker du vet att du vill göra för att det kommer inget bättre tillfälle än nu.
Nu har jag vart borta i snart 7 månader och jag ångrar mig inte för en sekund, alla underbara människor jag har lärt känna och så mycket jag har lärt mig om mig själv.
Jag säger inte att jag ångrar några av mina tatueringar men den här kommer jag aldrig ångra, för bakom den ligger så mycket glädje, äventyr och människor jag träffat längst vägen. Och än är jag inte hemma än :)

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats