Jag hörde något om snö hemma? | En hälsoterapeuts vardag

En hälsoterapeuts vardag

Annons

Jag hörde något om snö hemma?

Det är någon som har sagt att skadeglädje är den Sanna glädjen, och just nu är jag extra glad att vara i Brisbane, Australien istället för hemma i ett snöigt Linköping.
De senaste dagarna har jag verkligen bara latat mig, antingen varit vid poolen eller legat vid stranden.
Lyckats bränna mig med, men är ganska glad ändå att det tog en hel månad.
Igår passerade jag månadssträcket, har varit här i en månad nu. Helt sjukt vad fort tiden har gått.
I samma veva som jag lämnade Sverige kom ju takida ut med en ny singel och det är först nu jag verkligen hunnit lyssna på den.
Och dom har gjort det igen, vilken grym låt!

Jag vet ju att ingen av mina vänner gillar dom, men här kommer låten ändå:

http://m.youtube.com/watch?v=6nEWKcV0ZjE
Får se om det funkar!

Annars då, fredag idag. Mina planer är att dra till gymmet (när jag väl kommer upp från sängen) sen köpa ett par byxor, inhandla mat till mig och Sophie, vi ska lyxa till det ikväll med kött, pommes och någon god sås!

Försöker mitt bästa med att leta lägenhet så jag slipper bo på hostel, och så jag kan få mitt brev skickat till mig. Men det är inte lätt ska ni veta. De flesta lägenheter är omöblerade så det lutar åt att jag flyttar ini ett hus som delas med fyra andra tjejer. Där får jag ändå mitt egna rum, och en garderob! Där jag slipper riva upp hela väskan för att hitta plagget jag letar efter!

Aja, upp ur sängen var det! (Här är klockan nu 10.40 am) så bäst att sluta lata sig!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats